Teleskoplastare Mölndal

Gilblad Maskin AB – teleskoplastare Möldnal

Gillblad Maskin utför säkra lyftuppdrag inom bygg och industri med teleskoplastare från 6 till 30 meter och lyftkapacitet upp till 5 ton. Med lång erfarenhet erbjuder vi flexibla helhetslösningar och personligt engagemang för att stödja ditt projekt.

Vi hjälper dig hela vägen

Välkommen till Gillblad Maskin, där lyft görs säkert och smidigt. Vi erbjuder specialiserade lyftuppdrag inom bygg och industri i Mölndal med omnejd, med teleskoplastare, i storlekar från 6 till 30 meter, med en imponerande lyftkapacitet på upp till 5 ton. Med vår långa erfarenhet och dedikation till säkerhet och effektivitet levererar vi skräddarsydda lösningar för dina lyftbehov.

Helhetslösningar

Från första kontakt till färdigt arbete.

Gillblad Maskin erbjuder flexibla helhetslösningar för lyftuppdrag inom bygg och industri. Vi är dedikerade att leverera skräddarsydda och säkra lyfttjänster som passar kundens behov perfekt.

Effektiva arbeten

Tidseffektivt och kvalitativt.

Gillblad Maskin kombinerar effektivitet med omsorg om detaljer och kvalitet. Vi levererar pålitliga lyfttjänster inom bygg och industri utan att kompromissa med noggrannhet eller säkerhet.

Noggrant utförande

En trygg partner.

Gillblad Maskin står för noggrannhet och säkerhet i varje lyftuppdrag, oavsett omfattning. Vår prioritet är kundens trygghet och säkerhet, vilket genomsyrar varje steg av vårt arbete.

Våra tjänster

Experter på tunga lyft

Gillblad Maskin är specialister på lyftuppdrag med teleskoplastare som sträcker sig från 6 till 30 meter och klarar lyft på upp till 5 ton. Våra tjänster omfattar mångsidiga arbeten inom bygg och industri. Vi erbjuder säkra lyftlösningar för lastning, lossning, och hantering av material på höjder, och garanterar effektiva och noggranna utföranden.

Vi har utökat vår maskinpark med en 2,7 tons grävmaskin från 2020, miljöanpassad för att möta dagens krav. Vår nya lastbil gör att vi nu kan hantera uppdrag utanför Göteborg och även transportera gods åt våra kunder. Vi har giltigt trafiktillstånd, en nödvändighet enligt lag för att utföra uppdrag mot ersättning.

Teleskoplastare Mölndal

Teleskoplastare Mölndal

Gillblad Maskin är baserade i Göteborg och specialiserade på säkra och effektiva lyfttjänster med teleskoplastare inom bygg och industri. Vår erfarenhet och dedikation garanterar skräddarsydda och pålitliga lösningar för varje projekt. Vill du bli kontaktad, klicka här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Taljegårdsgatan 3 C, 431 53 Mölndal

Ring oss

076-7877988

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]